VERHUUR OF VERKOOP JE VAKANTIEHUIS GOED !!!

Ben je eigenaar of beheerder of makelaar van een vakantiehuis in België, Frankrijk of Spanje? Dan kan je op deze website jouw vakantiehuis of vakantiehuizen rechtstreeks te huur of te koop aanbieden.

Vakantiegangers of mensen,die op zoek zijn om een mooi vakantiehuis te huren of te kopen, kunnen jouw vakantiehuis ontdekken op onze website.

Jouw voordelen

  • Het huurgeld voor je vakantiehuis of de verkoopprijs van je vakantiehuis kan je veel opbrengen.
  • Je sluit de huurovereenkomst of de verkoopsovereenkomst rechtstreeks af met de kandidaat-huurders of -kopers, zonder enige commissie aan ons verschuldigd te zijn.
  • Indien je makelaar bent of beheerder van verschillende vakantiehuizen, kan je heel je portefeuille (of een deel ervan, zoals je zelf verkiest) op de website plaatsen, waardoor je extra mogelijkheden creëert.
  • Je bent niet gebonden aan een exclusiviteitscontract met Zoekjevakantiehuis. Dat houdt in dat je vrij bent om jouw vakantiewoning ook via andere websites en kanalen in de kijker te zetten.
  • Je kan eenvoudig foto’s en omschrijvingen toevoegen van je vakantiewoning. Zo verbeter je jouw vindbaarheid en de kans op verhuur.
  • Wij van onze kant proberen zo veel mogelijk bezoekers op onze website te krijgen.

Wat moet je doen ???

Vooreerst moet je je registreren : je mailadres ingeven en een wachtwoord (2 X voor de zekerheid), en dan op "registreren" klikken.

Dan krijg je een bevestiging van ons ; daarna kan je je aanmelden.

Als je aangemeld bent, krijg je het dashboard te zien, waar je alle mogelijkheden kan ontdekken : huizen verhuren, huizen verkopen of banners publiceren. Bij elke mogelijkheid staat de prijs duidelijk vermeld. Veel succes !!!

Registreren

Heb je nog geen account? Registreer je hier en voeg meteen je vakantiehuis toe aan onze database.

Heb je al een account? Meld je dan hier aan.