MOEILIJKE TIJD !

03/04/2020

 
 

WAT EEN MOEILIJKE TIJD !
 

 
 
ZOEKJEVAKANTIEHUIS en alle medewerkers  hopen dat jij en je familie het goed maken. Deze gezondheidscrisis had niemand enkele maanden geleden kunnen voorspellen.
Vermoedelijk ben je nu verplicht om zo veel mogelijk thuis te werken en Uw contacten tot een minimum te beperken.


Wij zijn vandaag vooral bezig met de gezondheid van onze familie, vrienden en kennissen, maar ook door de vele solidariteitsacties met de gezondheid van iedereen.
Het doet ons pijn als je de toestanden ziet in onze ziekenhuizen ; de toestand is nog veel erger in de ziekenhuizen in onze favoriete landen Spanje en Frankrijk.
Wij kijken met heel heel veel respect naar de prestaties van onze artsen en andere zorgverleners.  


Wij wensen jou en al je naasten het allerbeste toe : hou het gezond en veilig !
Zo bescherm je niet alleen je zelf maar ook je naasten en je medemensen !

 
 

VERLIES DE MOED NIET !


Niemand zal in deze moeilijke tijd bezig zijn met de aankoop van een vakantiehuis in Spanje of Frankrijk. Gezondheid is nu het belangrijkste !

Tegelijkertijd zie je ook wel dat onze overheden er alles zullen aan doen om de economie opnieuw te ondersteunen ; een heropleving zal er zeker komen in de After-Corona tijden. Hopelijk zullen wij allemaal dit mogen meemaken.

Dus : hou nog even vol en binnen hopelijk niet te lange tijd zal alles weer normaal worden. De interesse in vakantiehuizen zal weer groter worden en de verkopen of verhuringen zullen toenemen.

Wij denken wel dat het online-adverteren belangrijker zal worden. Indien wij je hierbij kunnen helpen, laat het dan aub even weten of ga even naar onze website.
 

Neem even een kijkje op onze website : http://www.zoekjevakantiehuis.nl  of
http://www.zoekjevakantiehuis.be.

Of neem voor verdere informatie contact via ons mailadres info@zoekjevakantiehuis.be.
 

Deel dit artikel